Written by Team PrepaidSimkaarten.NL

Waar kan ik een simkaart kopen?

Je bent hier beland omdat je een simkaart wilt kopen. Veel mensen vragen zich het volgende af: waar kan ik een simkaart kopen? Is het alleen mogelijk om online een simkaart te bestellen of zijn er andere mogelijkheden waar ik gebruik van kan maken? Maak je geen zorgen. Tijdens deze blog geven we een antwoord op je vragen.

Simkaart kopen?

Je kunt een simkaart op twee typen verkooppunten kopen:

  • Een fysieke winkel
  • Online, bijvoorbeeld in webshops

Fysieke winkels

Een simkaart kan je op verschillende plaatsen kopen. De eerste optie is in een fysieke winkel. Je kunt ze overal vinden, zelfs bij jou in de buurt. Een goed voorbeeld is je lokale supermarkt zoals de Albert Heijn of een benzinestation. Ze liggen meestal bij de balie of achter de kassa. Het enige wat je hoeft te doen is vragen. Moet je straks langs de supermarkt om boodschappen te doen? Dan kun je direct een prepaid simkaart kopen!

Online webshops

De tweede optie is bij een webshop. Dit wordt tegenwoordig steeds vaker gedaan. We raden je aan om onze overzicht van prepaid simkaarten verder in dit artikel te bekijken. Je hebt daar keuze uit de beste providers. Je kunt ze makkelijk met elkaar vergelijken op basis van het aanbod en de prijzen. Hierdoor kun je een simkaart uitkiezen die het beste bij je past.

Wil je direct een simkaart kopen?

Op de vraag “Waar kan ik een prepaid simkaart kopen” heb je nu antwoord. Wij adviseren altijd om te kiezen voor gemak. In dit geval kun je prima vanuit huis een simkaart bestellen. Op onze website hebben we verschillende providers met elkaar vergeleken. Hieronder staat een kleine overzicht van drie betrouwbare en goede aanbieders van prepaid simkaarten. Zoek je een simkaart voor je mobiele telefoon? Klik dan op de bestelknop om een simkaart aan te schaffen.

ProviderBellen (1 min)Internet (1 MB)SMSStart
Tarief
Bestellen
Simyo€ 0,10€ 0,02€0,101e min
Bestellen
KPN€ 0,20€ 0,02€0,151e min
Bestellen

Niet alle simkaarten zijn in een fysieke winkel verkrijgbaar. Goedkopere alternatieven zoals data simkaarten kun je alleen online verkrijgen

Wil je eerst verschillende opties vergelijken, voordat je een simkaart aanschaft? Bezoek deze pagina om direct prepaid simkaarten te vergelijken, alsmede meer te lezen over wat er bij prepaid vergelijken allemaal komt kijken.

Data simkaart

Zoek je een simkaart voor je iPad, MIFI router of laptop? Maak dan gebruik van onze data simkaart. Dit is een unieke simkaart waarmee je alleen kunt internetten. Bellen en sms’en is dus niet mogelijk. Deze simkaart is ideaal voor elektronische apparaten welke geen telefoonnummer nodig hebben om zo programma’s of internet te gebruiken. Hierbij kun je denken aan programma’s zoals Instagram of YouTube. Deze hebben een internetverbinding nodig.

Thuis kun je gebruik maken van je Wifi verbinding. Maar wat nou als je met de auto op vakantie gaat? Met een data simkaart heb je overal en altijd een goede internetverbinding. Je maakt namelijk gebruik van het 4G-netwerk. Zo is dit de perfecte oplossing voor je vakantie in de auto! Waar kan ik deze prepaid simkaart simkaart kopen? Dat kan gewoon hieronder.
Je hebt de keuze uit twee data simkaarten. Een data simkaart welke geldig is in Europa en een data sim die Wereldwijd geldig is:

De Data simkaart biedt voordelen!

✓ Goedkoopste manier voor (internationaal) mobiel internet
✓ Snel 4G internet: Downloadsnelheid tot 300 Mbps!
✓ Alle Data & dus Databundels zijn 365 geldig!
✓ Tijdelijke Actie: nu gratis met 1GB data bij zowel de EU als Wereld simkaart!

Hopelijk hebben wij antwoord gegeven op de vraag waar je een simkaart kan kopen
Mocht je nog vragen hebben, stel ze gerust in de reacties!

3.4/5 - (5 stemmen)

2 thoughts on “Waar kan ik een simkaart kopen?

  1. Goedemorgen,

    wij zijn een computerwinkel en willen simkaarten en bel te goed verkopen.
    Kunnen jullie ons aangeven waar wij deze kunnen inkopen.

    Dank,

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *