Written by Mo Maghsoudi

Prepaid simkaart met nieuw nummer

Heb jij een prepaid simkaart met een nieuw nummer nodig? Dan ben je op het juiste adres. Op deze pagina kun je direct een nieuwe simkaart bestellen.

Prepaid simkaart met nieuw nummer bestellen?

Bestel nu de drie populairste prepaid simkaarten van dit moment. Klik op de bestelknop voor meer informatie. Dan kun je in een mum van tijd gebruik maken van jouw nieuwe telefoonnummer.

ProviderBellen (1 min)Internet (1 MB)SMSStart
Tarief
 
Simyo€ 0,10€ 0,02€0,101e minBestellen
KPN prepaid sim only€ 0,30€ 0,02€0,161e minBestellen
AH Prepaid Standaard -bij €10 opwaarderen€ 0,14€ 0,01€0,12Geen Bestellen

Waarom een nieuw nummer?

Een nieuw telefoonnummer willen hebben, kan verschillende redenen hebben. Meestal heeft het met privacy te maken. Het kan zijn dat je op je oude nummer wordt lastig gevallen of dat je gewoon een extra telefoonnummer erbij wilt. Bijvoorbeeld voor een dual simkaart mobiel. In beide gevallen is het aanschaffen van een prepaid simkaart met een nieuw nummer een goede oplossing!

Met een prepaid simkaart heb je voor weinig geld een nieuw telefoonnummer

Hoe krijg ik een nieuw nummer?

Een nieuw nummer krijgen kan op verschillende manieren. Je kunt een nieuwe simkaart kopen, dan heb je meteen een nieuw nummer en behoud je het oude nummer op de oude simkaart. Je kunt ook bij sommige providers, zoals bijvoorbeeld Simyo, een nieuw nummer aanvragen en deze op dezelfde simkaart zetten. Op dat moment raak je het oude telefoonnummer wel kwijt. Bij Simyo kost het €5 om een nieuw nummer over te zetten op je oude simkaart.

Welke simkaart is geschikt?

Aangezien je een nieuw nummer wilt, is het waarschijnlijk zo dat jij wel wat extra privacy kan gebruiken. Wij raden je daarom aan om een AH mobiel simkaart te kopen. Bij dit product hoef je je niet te registreren, waardoor je persoonlijke gegevens veilig blijven. Bij sommige providers moet je je namelijk registreren om gebruik te maken van extra beltegoed.

Vind je dit artikel waardevol? Laat het ons weten!

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

16 + negentien =

*